Produse Secom prin Pronapic

produse secom

Produsele Secom sunt produse importate, de firma cu acelasi nume, de la producatori de renume din Statele Unite ale Americii care folosesc materii prime de inalta calitate. Produsele importate sunt suplimente alimentare si nu numai, naturale ce se adreseaza copiilor dar si adultilor ele acoperind cu succes toata gama de afectiuni cunoscute. Institutiile abilitate din Romania in domeniul suplimentelor naturale au dat aviz favorabil acestor produse.

Ce spune simbolul despre produsele Secom

Simbolul brand-ului Secom, zborul continuu al celor trei pasari colibri arata continua cautare a intrepeinderii pentru a oferi clientilor sai cele mai bune produse, o esenta a naturii, sanatatii si frumusetii.

Gama de produse Secom

Portofoliul Secom oferit prin intermediul firmei Pronapic ofera o gama completa de suplimente alimentare naturale, iar pe langa acestea mai gasim creme medicinale si fito-dermatocosmetice. Pentru cei mici, Secom ofera o linie speciala de suplimente alimentare.

Gama de produse Secom din grupa suplimentelor alimentare includ urmatoarele produse: vitamine si minerale, extracte standardizate din plante, fructe si legume, firmule fito-homeopate, enzime probiotice si prebiotice; acestora li se adauga si linia speciala de suplimente alimentare pentru copii mentionata mai sus.

Secom ofera prin intermediul distribuitorului sau Pronapic, produse unice pe piata din Romania. Acestea se adreseaza ingrijirii aspectului exterior al corpului printr-o gama de ultima generatie denumita fito-dermatocosmetice. Aceasta gama acopera toate necesitatile ingrijirii tenului, a pielii, a parului, a unghiilor dand acestora un aspect radiant si foarte sanatos. Si asta doar pe baza produselor minune din marea gradina a naturii.

Avantajele produselor Secom

Produsele Secom prezinta nenumarate avantaje, iar dintre acestea 10 sunt cele mai importante si mai relevante.

  1. Produsele sunt 100% naturale deoarece materia prima folosita la producerea suplimentelor este obtinuta din plante nemodificate genetic crescute intr-un mediu fara toxine.
  2. Produsele Secom sunt originale, aceiasi compozitie si aceiasi firmula este prezenta si la nivel international.
  3. Produsele sunt importate de la producatori internationali renumiti si apreciati la nivel foarte inalt datorita calitatii si eficientei produselor.
  4. Produsele contin materie prima de calitate superioara extrasa din plante si supusa proceselor de prelucrare si fabricare.
  5. Produsele Secom au concentratii optime de ingrediente active recomandate de literatura de specialitate pentru a oferi clientului cele mai bune rezultate.
  6. Produsele ofera biodisponibilitate maxima adica un raport optim dintre cantitatea de substanta activa si doza de produs administrata.
  7. Produsele au un pret/capsula avantajos ceea ce in cazul unui flacon de substante active si complexe este garantia celui mai mic pret de pe piata.
  8. Produsele se adreseaza atat adultilor cat si copiilor. Specialisti Secom impreuna cu medicii pediatrii au creat in anul 2000 produsele pentru copii cu rol in sustinerea dezvoltarii sanatoase si cresterii armonioase.
  9. Produsele au forme de prezentare care se administreaza usor si permit eliberarea rapida a substantelor active in organism.
  10. Produsele acopera toata gama de afectiuni deoarece sunt produse 100% naturale si raspund nevoilor de lifestyle ale omului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare