Plugin de preturi și serviciul de comparare în WordPress

Iata cateva pluginuri care va pot ajuta sa adaugati preturi pentru diferite servici pe care le aveti in site. Toate pluginurile au modele diferite; unele sunt orizontale altele sunt verticale, culorile variaza, iar unele chiar accentuiaza un plan anume. Toate acestea se pot dovedi a fi instrumente foarte valoroase pentru a atrage nu numai ochi utilizatorilor, dar și pentru a le convinge să aleagă un plan fata de altul.

Pricing Table generator by Supsystic vă permite să creați tabele de stabilire a prețurilor receptiv sau mese de comparație fără nici cunostinte de programare. Acesta include un constructor drag-and-drop și vă permite să creați tabele nelimitat de stabilire a prețurilor, cu coloane și rânduri nelimitate.

princing1

Pricing Table este un plugin gratuit pentru a afișa o grilă de prețuri de pe site-ul dvs. WordPress, oferind suport pentru diferite stiluri, teme și elemente de masă pentru afisare in functie de nevoile tale. Unele dintre caracteristicile sale includ crearea unui număr nelimitat de stabilire a prețurilor cu coloane nelimitate și rânduri, capacitatea de a afișa clipuri video pe YouTube și Vimeo în fiecare coloană, ușor de utilizat prin scurtături.

princing2

WordPress CSS3 Responsive a fost creat pentru a afișa tabele de stabilire a prețurilor de pe site-ul dvs. in WordPress. E receptiv, frumos și foarte ușor de utilizat, fără limitări la numărul de coloane de stabilire a prețurilor care le puteți crea și afișa individual pe ambele posturi și pagini folosind scurtaturi.

princing3

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare