O tema de succes

In acest articol scurt vreau sa vorbesc un pic despre o tema de succes pe Themeforest.Urmaresc ce se intampla pe Themeforest   pentru simplu fapt ca este unul dintre ce le mai bune site-uri de profil pentru vanzare de teme wordpress.

În fiecare an la Envato apar noi recorduri, dar acesta este deosebit de uimitor legat de aceasta tema,care a depasit recordul de vanzari pe luna in site.Doua luni la rand au vandut in jur de 100.000 de dolari.Wow ce succes si asta cu doar o singura tema Avada.

Un calcul simplu pana acum tema a fost cumparata de 21,122×45 $ = 950490 din care autori iau cel putin 50% din castig depinde de contractul semnat.

Asadar totul depinde de simplitatea unei teme si de functionalitatea ei.

14 thoughts on “O tema de succes

  1. Este mai greu sa intre in acea comunitate, trebuie sa ai teme foarte bune si fara buguri. Design profesional si asa mai departe. La o tema ca aia lucreaza cateva persoane e greu sa lucrezi la o tema de unul singur.

 1. Mie cele mai frumoase teme mi se par cele de pe templatelite.com. Desigur, sunt mai feminine, voi, barbatii, le preferati extrem de minimaliste(daca se poate spune asa). Dar pana acum nu am intalnit tema free fara buguri.

  1. Oricine poate intra in legatura cu ei dar deocamdata temele mele nu sunt suficiente de bune pentru themeforest,necesita mult mai multe chestii in ele,abia sunt la inceput..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Salut și bine ai venit pe acest blog!

Eu sunt Bucur si acesta este blogul meu in care vei gasi articole in majoritatea lor despre Programare web Front-end si un pic de back-end.

Iată cum mă poți contacta:

Ai o intrebare? nu ezita sa ma contactezi.

Vei primi un raspuns in cel mai scurt timp posibil.

  Numele tau (necesar)

  Email (necesar)

  Subiect

  Mesaj

  Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.