O saltea cu personalitate

M-am hotarat de curand sa schimb salteaua. Cea veche parca facuse valuri si simteam cum toate arcurile ma impung in somn. Nu mai puteam sa am parte de o noapte linistita. Ma suceam ca sa imi gasesc pozitia optima pentru somn si nu reuseam. Asa ca sosise momentul sa fac o schimbare.

Am inceput sa “rascolesc” internetul in cautarea saltelei perfecte. Am gasit site-ul Saltele-Online.ro care mi-a atras atentia din prima clipa. E ordonat, categoriile sunt clare si are un numar foarte mare de saltele pentru absolut oricine. Am inceput sa rafosiesc virtual site-ul pentru a gasi o saltea care sa mi se potriveasca. Voiam ceva confortabil si, auzisem eu, ca cele mai indicate sunt acelea cu memorie. Eram constienta ca si pretul conteaza si ca o saltea ieftina nu imi va oferi calitatea dorita. Am alocat un buget putin mai mare si am gasit ceea ce imi doream. Privirea mi s-a oprit pe o frumoasa saltea Full Memory. De ce e atat de speciala?

Este realizata din doua placi formate din doua straturi de spuma de memorie.

Nu s-a folosit in realizarea ei niciun fel de adeziv.

Este o saltea care poate fi utilizata pe ambele fete. Astfel, in functie de preferinte, poate fi folosita pe partea hard sau pe pardea de duritate medie.

Fiind cu spuma de memorie, aceasta saltea se adapteaza perfect pozitiei corpului in timpul somnului oferind o senzatie de confort maxim.

Salteaua este creata in asa fel incat sa permita aerului sa circule. Astfel nu se mentine umezeala si nu se va forma mucegai.

In plus, vine si insotita de o husa care are proprietati deosebite. Una din acestea este proprietatea extraordinara a tesaturii 3D care favorizeaza circulatia aerului intre pat si saltea. Acest lucru face ca vara sa nu te incingi in timpul somnului si sa ai permanent o senzatie de prospetime.

Astfel, nu am ezitat sa cumpar aceasta saltea cu personalitate, deoarece toate calitatile ei imi ofera confortul si linistea dorita in timpul somnului.

Alte articole Populare