Nu doar de Craciun se pun luminite colorate

O sa va spun cum am reusit sa organizez, anul trecut, cea mai tare petrecere de Halloween. De cativa ani, si in Romania se sarbatoreste acest eveniment preluat de la americani. Cu toate acestea, trebuie sa stiti ca, radacinile acestei sarbatori sunt mult mai vechi. Este o sarbatoare cu origini celtice si face referire la vechiul festival Samhain. Aceasta celebrare are loc, in ficeare an, pe 31 Octombire si, daca inainte se sarbatorea sfarsitul verii, incepand cu anul 1745, Halloween a capatat denumirea actuala si a inceput sa aiba conotatii crestine. Numele inseamna Sarbatoarea Tuturor Sfintilor. Obiceiul spune ca trebuie sa te costumezi in monstrii sau alte personaje pentru a speria spiritele rele. Nelipsite sunt lanternele din dovleci scobiti. Si, asemenea Craciunului, Halloween-ul a inceput sa fie si o competitie a decoratiunilor de tot felul.

Impreuna cu familia mea, am adoptat acest obicei, deoarece ni se pare amuzant si este un pretext de a ne distra impreuna cu copiii nostri. Si anul trecut am sarbatorit. Am alocat un buget mai mare decat de obicei. Am cumparat costume, dovleci, figurine si ne doream si lumini. A fost cam greu sa gasim ceva specific de Halloween. Tot cautand pe net idei pentru decoratiuni, am gasit figurine facute manual, din Banda Led. Mi s-a parut genial.

Am inceput sa ma interesez de unde pot sa cumpar o Banda Led flexibila, cu lumini puternice si care sa fie usor de montat. Astfel, am ajuns pe site-ul magazinului Ledia.ro. Acesta este un magazin online din Sibiu. Are o experienta de peste 6 ani in comercializarea produselor care au la baza lumini pe led si peste 9000 de clienti multumiti, in toata tara. Comercializeaza produse de iluminat cu led-uri pentru absolut oricine, la preturi fara concurenta.

Pe site gasim Banda Led RGB, Banda Led Digitala, Kit Banda Led si multe alte produse. Calitatea acestora este extraordinara. Benzile Led sunt multicolore sau monocrome. Acestea se controleaza prin dipozitive speciale si nu consuma foarte multa energie electrica. Sunt protejate de un strat de silicon, sunt rezistente la praf si la umezeala. Luminile sunt foarte puternice.

Banda Led este solutia perfecta pentru casa sau afacerea oricui. Si pentru familia mea a fost sistemul de iluminat perfect pentru a crea figurine de Halloween pe peretii casei mele. Totul s-a montat extrem de simplu, deoarece aceasta Banda Led are un autoadeziv. Pot sa spun ca, anul trecut, am avut cea mai iluminata casa si asa va fi si anul acesta, nu doar de Halloween, ci si de Craciun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare