Motive pentru a investi in profile led birou

Noile profile led birou pot fi o solutie ideala pentru un birou cu personalitate si cu mai mult stil. Benzile led pot pune in evidenta mobilierul din birou si dau o nota de originalitate. In plus, vor atrage atentia vizitatorilor prin designul si forma inedita si vor genera o atmosfera mai interesanta, in ton cu domeniul de activitate al companiei.

Iluminatul prin banda led poate transforma un birou robust intr-o incapere placuta pentru vizitatori. Benzile moderne cu leduri pot crea efecte placute ale jocurilor de lumini si pot fi folosite chiar si pentru iluminatul diverselor piese de mobilier.

Ledurile sunt ideale atat pentru a ilumina diverse incaperi din propria casa, cat si pentru a crea un efect de relaxare si de placere. In functie de preferinta, se poate opta pentru profile led birou pentru diverse parti decorative, precum tablouri sau chiar si oglinzi. Acestea vor emite lumina pe partea laterala si vor crea o aura speciala in jurul obiectului. Datorita flexibilitatii de care dispun, benzile cu led pot fi montate chiar si pe suprafete curbate si pe marginile obiectelor rotunde sau semirotunde.

In functie de domeniul de activitate si de bransa in care firma actioneaza, puteti fi mai mult sau mai putin creativi cu amplasarea unor profile led birou originale sau clasice. Un alt aspect de care ati putea sa tineti cont inainte de a alege un anumit tip de profile led birou este genul de montaj.

Acesta poate fi aparent, direct pe suprafata obiectului, avand un profil vizibil. O alta varianta este montajul ingropat sau incastrat, caz in care partea superioara ramane la vedere, iar restul profilului este montat intr-un canal. De asemenea, mai exista o serie de alte tipuri de profile led birou, precum: profilul de colt, profilul cu aplicații speciale, profilul pentru „backlight”, cel pentru treapta, pentru garderobe, pentru expozitii sau pentru rafturi realizate dintr-un material transparent.

Profilele led cu banda inclusa nu contin niciun dispersor si nici nu li se poate instala unul. Cel mai adesea sunt aplicate la blaturile din bucatarie, la treptele interioare si exterioare, precum si la pervazuri, in bai sau in dormitoare. Chiar daca nu puteti beneficia de dispensor, puteti totusi achizitiona un transformator sau un cablu de alimentare, precum si banda si piesele de capat. In functie de ceea ce va doriti, se va discuta si se va realiza fiecare montaj in parte. Se va folosi o banda dublu adeziva sau silicon pentru fixarea profilului din aluminiu.

Iluminatul led aduce o serie de avantaje greu de ignorat, cu lumina eficienta din punctul de vedere al consumului de energie electrica si al decorului creativ pe care il creeaza. Spatiul in care vor fi amplasat va fi mai stralucit si va crea o stare de bine. Ledurile sunt mai scumpe decat lampile conventionale, insa au o durabilitate ridicata si aduc foarte multa eficienta energetica. Acestea ajung sa fie functionale pana la 50.000 de ore si consuma cu 25% mai putina energie fata de becurile ergonomice sau fata de cele incandenscente. Flexibilitatea ramane un alt avantaj al profilelor led, greu de egalat, datorita posibilitatii de reglare a intensitatii si a adaptarii la conceptul de design al proiectului. Acestea se potrivesc in general atat cu proiectele moderne, cat si cu cele clasice si in functie de nevoile clientului si specificatiile tehnice, pot fi personalizate cu usurinta.

Pentru a-si ajuta clientii cu cele mai bune solutii de iluminat, compania ProfilistLED lucreaza cu tehnologii avansate de fabricatie. Infiintata in 2016, compania si-a castigat un loc stabil in industria solutiilor de iluminat si continua sa vina cu proiecte de perspectiva pentru clienti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare