Modele unghii gel

modele unghii

Cele mai frecvente modele unghii gel din acest an sunt legate de manichiura frantuzeasca, mai ales in stilul asa numit twisted french, adica manichiura frantuzeasca inversa, importata in Europa din Statele Unite, procedura care presupune ca partea colorata, deschisa sau inchisa la culoare, nu este aplicata pe varful unghiilor, asa cum se stie din tehnica obisnuita, ci la baza lor. Este purtata foarte mult anul acesta de tinerele fete, iar tendinta in acest sens este in crestere. In privinta coloristicii, se prefera tonalitatile diluate, adica un alt mod de interpretare a nuantelor, in baza caruia ele se disting printr-un efect in lustruit, foarte placut.

Modele unghii gel in functie de culoare si forma

Referitor la forma, tendinta unghiilor care se poarta in acest anotimp pare a fi depasit forma clasica patrata, fiind preferata una minimalista, sic si eleganta, cat mai aproape de natural posibil. Maxim doi sau trei milimetri lungime in afara patului unghiei, urmand linia propusa de natura. In general, se urmareste ca mana sa nu forteze aspectul persoanei, ci sa-l completeze, prin urmare, toate aceste modele unghii gel se adapteaza contextului, acesta din urma fiind cel care dicteaza.

Maini perfect ingrijite cu diferite modele unghii gel

A avea mainile perfect ingrijite nu este tocmai usor, daca te bazezi pe o manichiura obisnuita, chiar daca este realizata in mod regulat, deoarece unghiile naturale au uneori tendinta de a casa, lacul clasic se cojeste, exfoliaza, ceea ce te obliga sa mergi la cosmetician cel putin odata pe saptamana, sa ai mereu pila de unghii in geanta si, cel mai des, efectul final nu va fi fara cusur.

Problema poate fi rezolvata cu ajutorul unghiilor cu gel, permitandu-ti sa uiti de manichiura pentru aproximativ trei saptamani, insa acestea trebuie aplicate cu scrupulozitate, pentru a nu deteriora suprafata unghiilor naturale sau a provoca infectii. Operatia poate fi efectuata si acasa, cu un pic de indemanare si cunostinte despre manichiura cu unghii artificiale, de aceea, macar atunci cand apelezi pentru prima data la aceasta solutie, este bine sa te adresezi unui profesionist.

Cum se pun in practica aceste modele unghii gel

Acasa pot fi realizate mai ales acele modele unghii gel simple, fara extensii, existand mai multe metode pentru acest tip de reconstructii, insa pentru cele mai complexe nu se recomanda efectuarea lor la domiciliu, ci intr-un salon profesional. Prin urmare, ai nevoie de un gel simplu, monofazic, o lampa cu ultraviolete de 36 KW, un solvent fara acetona, o lamela de impins cuticulele din lemn, pile cu diferite grade de abrazivitate, o substanta de curatare si de lacul propriu-zis.

Reconstructia unghiilor in gel este o metoda foarte comoda, deoarece nu te mai obliga sa-ti faci mereu manichiura, durand aproape o luna de zile, uneori. Cu toate acestea, sunt si opinii contrare, mai ales cu privire la modul de pus in practica, dar si pentru faptul ca unghiile naturale ar fi asfixiate in aceasta perioada si lipsite de hidratare, fapt care le-ar putea compromite sanatatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare