Librarii Javascript in trending pentru 2019

In acest articol as vrea sa va prezint cateva din librariile Javascript pe care le folosesc si le recomand pentru anul acesta, indiferent de proiectul pentru care se pliaza aceste librarii. Asadar iata lista:

Howler.js

trending javascript libraries 2019 1

Daca doresti sa adaugi un efect de sunet pe site-ul tau, Howler.js este o librarie JavaScript pentru tine. Cu doar cateva linii de cod, veti putea reda orice sunet cu optiuni extinse, cum ar fi controlul volumului, atenuarea, viteza de redare si multe altele. In plus, Howler.js functioneaza si pe mobil.

SweetAlert 2

trending javascript libraries 2019 2

O nouă versiune a unei librarii JavaScript foarte populara. Sweetalert2 este o librarie pop-up frumoasa, receptiva si personalizabila pentru toată lumea. Demo

Cleave.js

trending javascript libraries 2019 3

Dacă cauti o librarie JavaScript pentru a va ajuta sa formatati datele introduse incearcă Cleave.js! Cu cateva linii de cod, puteti literalmente formata orice. De exemplu, numărul cardului de credit, telefon, data, ora, numărul si chiar un format personalizat.

HTML2Canvas

trending javascript libraries 2019 4

Dacă doriți să faceti o captura de ecran a paginii web cu JavaScript, HTML2Canvas este una dintre cele mai bune biblioteci pentru această operatie. Acesta adună toate informațiile de pe toate elementele de pe pagină și redă screenshot-ul.

Popmotion

trending javascript libraries 2019 5

Adaugarea animației cu JavaScript este mai ușor ca niciodată. Popmotion este o bibliotecă foarte flexibilă care vă poate ajuta. Iată un exemplu ce poate face Popmotion cu doar câteva linii de cod.

Typed.js

Typed.js este o librarie JavaScript proiectată special pentru adăugarea animației de tiparire. Puteți introduce orice șiruri de caractere, setați viteza de tip și totul e ok.

Scroll Magic

2019 01 25 101331

Una dintre cele mai populare scrolling librarii JavaScript. Se poate face aproape tot ceea ce este legat de comportamentul elementelor de care aveți nevoie cand se face scrolling. De la chestii de bază cum ar fi detectarea poziției de derulare și a efectului de parallax la lucruri avansate, cum ar fi derularea în mai multe direcții și scalarea elementului. sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare