Înlocuirea dinților cu un implant dentar

Pentru că avem vicii care ne pot afecta dantura, dar și o alimentație necorespunzătoare, pot apărea mai multe probleme la nivelul dinților și trebuie să apelăm la cele mai bune soluții din domeniul medical. Nu trebuie să vizităm un medic dentist doar atunci când durerea ne copleșește, ci să vizităm un cabinet stomatologic în mod periodic.

Atunci când situația ne cere să facem un implant dentar in Militari, București sau in oricare alta zona, trebuie să facem această intervenție doar într-un cabinet autorizat în care activează un medic cu experiență ce ne-a dat toate detaliile despre respectiva lucrare. Unul dintre avantajele unui implant de acest gen este că nu afectăm dinții din imediata vecinătate a dintelui înlocuit. Așa cum mulți dintre noi știu, în cazul altor intervenții medicii se folosesc ca puncte de sprijin de dinții din vecinătatea zonei de lucru, iar în timp pot fi afectați și aceștia.

Materialul care se folosește de cele mai multe ori în cazul acestor intervenții este titanul, dar sunt și modele din zirconiu sau chiar trabecular.

Care este durata de viață a unui implant dentar?

Fiecare medic specialist dintr-un cabinet stomatologic Militari ne poate răspunde la această întrebare cu o perioadă între 8 și 10 ani. Acest lucru nu înseamnă că nu pot apărea anumite complicații în această perioadă sau că suntem scutiți de controalele periodice. Ca în oricare alt caz, sunt și situații în care pacienții s-au putut bucura de această intervenție chiar și pe o perioadă de două ori mai lungă decât cea menționată, dar nu este o regulă.

Chiar dacă aceasta poate dura chiar și zeci de ani, este recomandat să schimbăm acest implant dentar sector 6 București după 8-10 ani de la prima intervenție.

Intervenția unui implant dentar nu este una dureroasă

Cunoaștem foarte multe persoane care au frică de dentist și printre cele mai întâlnite întrebări în cazul unor intervenții de orice fel prima întrebare este „Cât de dureros este?”. Trebuie să aflați că în cazul unui implant dentar sector 6 București durerea nu-și va face deloc simțită prezența. Medicii stomatologi te vor pregăti așa cum se cuvine pentru această intervenție astfel încât să nu simți decât un mic disconfort.

În orice caz, nu trebuie să lăsăm frica de medic să decidă pentru sănătatea orală pe care o avem. Este important din punct de vedere medical, dar și estetic, să avem o dantură curată și sănătoasă, iar acesta ar trebui să fie gândul de care să ne lăsăm influențați.19

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare