Infomunca, targ virtual de joburi

Imi este mila de oamenii care-si pun toate sperantele in targurile de munca, dar, desi sunt participanti cu abonament in regula, pleaca de fiecare data dezamagiti. Nicio dezamagire nu este mai mare ca sentimentul inutilitatii, sa-ti oferi serviciile si toate calitatile, iar angajatorul sa-ti spuna zambind malitios: “Asteptati ca va sunam noi, daca avem nevoie.”
Din pacate sunt posturi de care nu stiu decat cei pentru care s-au infiintat. Candidati unici, ei au locul de munca asigurat, in timp ce oamenii care actioneaza pe cont propriu, amanati la nesfarsit.
Toate acestea apartin trecutului, de la infiintarea targului virtual de joburi, Infomunca, nefiind necesara deplasarea de la domiciliu urmata de cheltuiala si eforturi.
Vrei joburi in Bucuresti? Asaza-te la birou cu un pahar rece de limonada in fata si informeaza-te!Poti trece in revista linistit toate posturile, pentru studii medii si studii superioare, munca de teren sau munca de birou. Fara aglomeratie, fara caldura excesiva informatiile reactualizate si trecute prin filtrul onestitatii sunt aduse in casa ta.
Stiu ce gandesti cu resemnare! Iti spui ca ar fi fost la fel de bine daca ai fi gasit si locuri de munca in Cluj pe site-ul amintit, dar spre deosebire de targurile de joburi locale, Infomunca este un targ virtual al locurilor de munca avand impact national.
Toti locuitorii marilor orase au la dispozitie oferte de locuri de munca accesabile cu usurinta din confortul personal.
Infomunca nu discrimineaza utilizatorii pe niciun criteriu : nici al studiilor, nici al experientei profesionale sau al adresei de domiciliu. Tocmai de aceea si timisorenii pot urmari locuri de munca in Timisoara fara sa iasa afara din case pe caldura asta.
Daca la un targ de joburi, te straduiesti sa fii foarte elegant, la cel virtual ai acces in pantaloni scurti si papuci.
Profitati de targul virtual de locuri de munca pus cu generozitate la dispozitia dumneavoastra si de impactul sau national !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare