Haine pentru nou-născuți de la cele mai bune mărci

Haine pentru nou-născuți de la cele mai bune mărci

Oamenii îți pot face cadou haine pentru bebeluși de mărimea 0 până la 3 luni, dar este dificil să prezici ce mărime va avea copilul dacă ești însărcinată. Și dacă bebelușul tău este într-adevăr, extrem de mic, cel mai probabil acele haine copii en-gros pentru nou-născuți se va potrivi cel mai bine. Topurile înfășurate și cele dintr-o singură piesă pot fi alunecate și scoase fără a agrava ciotul cordonului ombilical. Ele sunt o alegere de îmbrăcăminte sensibilă pentru un bebeluș care va avea încă un ciot de cordon ombilical pentru câteva săptămâni. Unii părinți aleg îmbrăcăminte pentru nou-născuți cu fermoare complete sau cu capse, astfel încât să își poată îmbrăca copilul fără a fi nevoiți să-i tragă hainele peste cap. Imbrăcămintea pentru nou-născuți includ articole de îmbrăcăminte moi, drăgălașe, fără cusături dure sau nasturi neîndemânatici care ar putea dăuna pielii delicate a unui copil.

Body-urile sunt confecționate din materiale naturale

Gama de îmbrăcăminte pentru bebeluși este produsă din materiale ecologice. Linia pentru bebeluși conține atât body-uri neutre cât și body-uri foarte colorate și amuzante, toate sunt realizate 100% din bumbac. La urma urmei, primele haine ale copilului tău vor fi depășite într-o clipă. Această companie oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru un nou-născut, de la îmbrăcăminte moale și confortabilă până la body-uri cu diferite ilustrații drăgălașe. De asemenea, părinții vor fi bucuroși să afle că prețurile sunt destul de rezonabile. Este una dintre cele mai importante articole de îmbrăcăminte pentru bebeluși, ceea ce reprezintă un mare beneficiu pentru părinții care caută ținute pentru nou-născuți.

Îmbrăcămintea pentru nou-născuți va deveni obsesia ta. Body-urile, salopetele kimono și unele dintre cele mai grozave pijamale sunt toate realizate din materiale speciale pentru pielea delicată și din bumbac 100% natural. Ele sunt disponibile într-o varietate de modele frumoase, de sezon, precum și în nuanțe neutre din punctul de vedere al sexului. Pentru a face ca îmbrăcămintea nou-venită să fie simplă, majoritatea pieselor includ fermoare pe toată lungimea, închideri rapide sau decolteuri în formă de plic. Pentru ca îmbrăcarea și dezbrăcarea să fie ușor de realizat și rapidă.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare