Folia auto Llumar si avantajele pe care le ofera

folii auto llumar

Cred ca toata lumea a observat diferenta dintre masinile care au folie de protectie pe geamuri si cele care nu au. In primul rand aspectul pe care aceste folii auto il dau masinilor este unul de bun gust, masina are un aspect mai rafinat si fura privirile. Un alt avantaj al acestor folii este intimitatea personala, fiecare isi doreste sa fie pazit de ochii curiosilor, idiferent ca este in casa, in curte sau in masina proprie, din acest motiv pentru masini exista folia fumurie, acest tip de folie auto impiedica privirile din exterior sa patrunda in interior, dar nu deranjeaza cu nimic vederea conducatorului sau a pasagerilor in exteriorul masinii.

Vorbind in cunostinta de cauza atunci cand facem o achizitie fie ea de orice tip: vestimentara, casnica sau electronica cautam mereu ca ofertele sa fie in favoarea noastra insa uneori cautam mai mult calitatea, acelasi lucru il dorim si de la foliile auto e care le aplicam pe masinile noastre.

Avem asteptari de la folia auto ca aceasta sa nu se decojeasca din cauza ploii sau a soarelui puternic, sa fie reistenta la zgarieturi si sa nu isi schimbe culoarea in timp. Noi iti recomandam folia auto Llumar, acesta firma iti garanteaza toate aceste calitatii pe care fiecare le doreste de la o folie auto.

Folia auto Llumar este proiectata sa dea automobilului un aspect elegant, acest tip de folie auto este renumit pentru calitatea de care a dat dovada in ultimii ani. Un prim avantaj al foliei auto Llumar este durata de viata prelungita tocmai din acest motiv nu au nevoie de o intretinere speciala. Stabilitatea culorii este garantata de producatori, aceasta avand in acelasi timp si un strat antizgarieturi acest lucru influentand durabilitatea foliei Llumar.

Cel mai important aspect al foliei auto Llumar este protectia UV, aceasta folie are control solar si al luminozitatii, cred ca toti ne-am confruntat cu caldura insuportabila, tapiteria decolorata sau lumina orbitoare, iar toate acestea fac dintr-o calatorie minunata intr-un calvar, foliile auto Llumar te protejeaza de toate aceste neplaceri.

Folia auto Llumar are rol atat in protectia geamului, intimitatii pasagerilor cat si a siguranteii intregii masini. Folia Llumar retine cioburile de sticla astfel previne ranirea pasagerilor in cazul unui eventual accident si ingreuneaza efractia.

Ce s-ar putea ca nu stiai despre folia auto Llumar

Atunci cand se vorbeste despre folie auto aproximativtoata lumea se gandeste la protectia sticlei insa atunci cand mergi cu viteza orice pietricica sau alt obiect zburator este un pericol pentru masina ta si in primul rand pentru calitatea vopselei, din acest motiv folia auto exista si in varianta pentru protectia vopselei.

Intereseaza-te de calitatea foliei pe care o achizitionezi, uita-te pe site-ul: www.Kaf.ro si alege oferta cea mai potrivita pentru tine. Alege calitatea, cumpara inteligent si informeaza-te!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare