Echipament medical barbati – solutii pentru activitati cotidiene

Sistemul medical este unul complex si nu doar prin prisma activitatii desfasurate ci si din punct de vedere al protocoalelor medicale ce trebuie respectate dar si din pricina rigurozitatii vestimentare specifice. Cand vine vorba de uniforme si echipamente optiunile sunt destul de reduse, mai ales in cazul barbatilor. Daca te afli in cautarea unei noi garderobe de serviciu, ai poposit unde trebuie. Doctor in uniforma ta ajuta sa gasesti cele mai potrivite solutii si idei cand vine vorba de pantaloni de spital, halate medicale, bonete si saboti.

Inainte de a descoperi care sunt optiunile propuse este important sa iti reamintesti care sunt criteriile de achizitionare pentru orice echipament medical pentru barbati: confort, calitate, conformitate. Daca tii seama de aceste detalii cu siguranta cele legate de stil, pret si cromatica sunt mai usor de gestionat.

Pantaloni spital – solutii versatile confortabile

Modele de pantaloni spital pentru barbati propuse de doctor in uniforma se remarca prin croi lejer care permite libertate de miscare, dar si prin metode de prindere care sigura stare de bine in timpul purtarii chiar si in conditii de exploatare intensa. In  partea superioara pantaloni de spital sunt prevazuti cu elastic dar si cu snur ce permite ajustarea corecta. Modelele sunt prevazute cu buzunare supradimensionate care permit sustinerea obiectelor necesare.

Ceea ce trebuie apreciat este faptul ca pantalonii de spital sunt realizati din materiale usoare, care nu pun probleme de intretinere, si care isi pastreaza aspectul impecabil cat mai mult timp. Modele recomandate vin insotite de certificate de conformitate, care atesta ca pot fi exploatate in siguranta in medii deosebite precum spitalele.

Halate medicale  – articole indispensabile

Cand spui  uniforme medicale barbati, cu siguranta te gandesti si la halatul medical. Ca si in cazul pantalonilor si acestea trebuie sa fie confortabile, sa iti permita sa desfasori activitatea in cele mai bune conditii.  Croiul trebuie sa fie unul minimalist dar bine gandit, astfel ca halatul trebuie sa se aseze perfect si sa nu creeze disconfort, in special in situatii delicate. La aceasta piesa este indicata sa se opteze pentru un model usor de imbracat si dezbracat, prevazut cu sistem de inchidere care sa faciliteze aceste operatiuni. Fermoarul este unul dintre elementele cheie care trebuie sa nu lipseasca in cazul unor piese atent gandite.

Ca si in cazul pantalonilor si in cazul halatelor sunt importante buzunarele. Acestea trebuie sa detina cel putin un buzunar, situat in zona pieptului sau doua pozitionate in lateral. Acesta pot sustine obiectele personale, dar si alte instrumente necesare in procesul medical.

Boneta  – un  articol care completeaza uniforma impecabila

Boneta medicala este indispensabila, in special personalului care desfasoara activitate in spitale. Acestea sunt elemente care asigura respectarea normelor de igiena sanitara si previna raspandirea agentilor microbieni dintr-o zona in alta.

Ca si in cazul celorlalte componente si aceasta trebuie sa fie de foarte buna calitate, sa fie conforma, realizata din materiale speciale, prevazuta cu sistem de prindere bine pus la punct.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare