De ce trotineta electrică este perfectă în oraș

De ce trotineta electrică este perfectă în oraș

Deloc surprinzător, trotinetele electrice au devenit cel mai modern vehicul pentru călătorii și plimbări în oraș. Ele înlocuiesc bicicletele și motocicletele, deoarece sunt foarte confortabile, agile și distractive. Trotineta electrică este un mijloc de transport potrivit, în special pentru cei care merg la serviciu sau la cursuri. O încărcare a bateriei oferă o autonomie de aproximativ 30 de kilometri. Trotinetele electrice sunt noua modă care a cucerit Europa. Probabil ai observat că oameni de toate vârstele circulă pe străzi din ce în ce mai des cu acest tip de vehicul interesant. Iată câteva motive pentru care ai putea alege una dintre cele mai bune trotinete electrice pe care să o utilizezi în oraș.  

Sunt populare și o formă de transport în oraș

În primul rând, trotinetele electrice devin din ce în ce mai populare și sunt o formă alternativă de transport în oraș. Sfârșitul unei călătorii este întotdeauna partea cea mai neplăcută atunci când mergi cu bicicleta sau cu mașina. Mai ales când vine vorba de găsirea unui loc de parcare, care este destul de dificil dacă te afli în centrul orașului. Folosirea transportului public are adesea un traseu mai lung decât călătoria efectivă de acasă la birou. Acest transfer de la autobuz la metrou, din nou la autobuz și apoi pe jos, poate fi cu siguranță mult mai obositor. Nu este de mirare că ești în căutarea de modalități alternative de a te mișca. Vânzările de trotinete electrice din ultimii ani au arătat acest lucru, la fel ca și participanții din trafic care folosesc trotinetele electrice pe străzile din oraș, în loc să meargă pe jos.

Trotineta electrică este o alternativă mai ieftină

Trotineta electrică este o alternativă mai ieftină la utilizarea unei mașini sau a mijlocului de transport în comun. O trotinetă electrică poate fi o modalitate ideală de a economisi combustibil, costuri de parcare și întreținere. 

Mai rapid decât mersul pe jos, mai ușor decât mersul cu bicicleta

Ambele moduri de transport au dezavantajele lor. Mersul pe jos, 3 kilometri durează aproximativ 30 de minute, iar alergarea și mersul pe bicicletă necesită echipament special și nu este nici pe departe plăcut să ajungi transpirat la serviciu. Este un miracol că acum poți folosi moduri alternative de transport, cum ar fi trotineta electrică. La o viteză maximă de 25 km/h, o trotinetă electrică poate parcurge 3 km în 8 minute.

Ușor de încărcat acasă sau la serviciu

Oamenii sunt adesea îngrijorați de încărcarea bateriei, atunci când doresc să cumpere o trotinetă electrică, deoarece cred că încărcarea acesteia va fi o problemă pentru ei. Trebuie să știi că încărcarea trotinetei nu este diferită de încărcarea unui telefon mobil sau a unui laptop. Îți poți încărca trotineta electrică din rețeaua electrică standard de acasă sau de la birou. 

Mai multe beneficii financiare

Pe lângă modul distractiv de a te deplasa, deținerea unei trotinete electrice oferă mai mult decât beneficii financiare. Cu trotineta electrică te deplasezi mult mai ușor în aglomerația urbană. Trotinetele electrice sunt o modalitate excelentă de a economisi bani, de a promova un mediu mai curat pentru noi toți și de a îmbunătăți viața oamenilor care le conduc. Și totuși, deși conducerea lor pare ușoară și distractivă, ca o joacă de copii, nu trebuie să ignori faptul că 25 km/h nu este o viteză mică. Trebuie să ai grijă atât de siguranța ta, cât și a celorlalți. Pe lângă conducerea lor cu atenție și cu o viteză rezonabilă, este necesar să se folosească echipament de protecție suplimentar. Cel mai important și obligatoriu element de protecție este casca. Este recomandabil să folosești genunchiere și cotiere, care te vor proteja de răni în cazul căderii.

Cât de important este confortul pentru tine?

Cât de confortabil vrei să fii în timp ce mergi prin oraș, este un factor major, mai ales dacă ești femeie. Și ce preferi – confort mare sau viteze rapide? Dacă vrei confort în timpul mersului, atunci este mai bine să te oprești la o bicicletă de oraș în loc de trotinetă electrică. Pentru femei există biciclete de damă, confortabile de condus prin oraș. Sunt extrem de potrivite pentru conducerea zilnică în condiții urbane. 

Există modele de biciclete damă concepute în primul rând pentru conducerea urbană și sunt adesea alese de doamnele care doresc să facă mișcare sau care merg la serviciu. Majoritatea modelelor de biciclete damă au aripi în față și în spate, pentru a preveni stropii de noroi pe haine. Au diferite opțiuni de viteză și sunt de obicei suficient de puternice pentru a rezista mulți ani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare