Cum vad eu procesul de realizare a unui Website de prezentare

Cum vad eu procesul de realizare a unui Website de prezentare, acelasi proces se poate aplica si in cazul altor tipuri de proiect. Decizia de realizare site de prezentare contribuie la dezvoltarea afacerii prin atragerea unui numar mai mare de clienti.

Clientul trebuie sa inteleaga si urmatoarele aspecte. Ce sa alegi in functie de profilul afacerii tale? Cum va influenta alegerea ta indexarea ulterioara a paginilor web? Cum se va resimti bugetul tau la finalul proiectului?

pexels picjumbocom 196644

Va fi nevoie sa stabiliti:

  • Identitatea de brand, în cazul în care aceasta nu există.
  • Serviciile/produsele care urmează să fie promovate prin intermediul website-ului.
  • Paginile web principale care vor alcătui site-ul.
  • Funcționalitățile principale ale paginilor web și modul în care utilizatorii vor interacționa cu serviciile/produsele oferite.
  • Profilul buyer persona în vederea conceperii conținutului de site.

Un cost redus la inceput nu este intotdeauna cea mai buna alegere.

Decizia de realizare site de prezentare contribuie la dezvoltarea afacerii prin atragerea unui numar mai mare de clienti.

Website-ul de prezentare al afacerii tale trebuie sa defineasca in mod clar si atractiv ceea ce doresti sa stie clientii despre business-ul pe care il administrezi.

Acesta contribuie la construirea unei imagini adecvate si trebuie sa aiba un web design profesional pentru toate dispozitivele (mobil, desktop, tableta).

Website-uri complete, functionale si atragatoare!

Pentru a realiza un Website de prezentare primul pas este acela de a realiza un sistem de Web-design realizat prin oricare din programele existente. Adobe Illustrator, XD, Photoshop, Figma, Webflow. Pentru a face acest lucru sunt necesare cunostine de Web-design. Se pot folosii următoarele sisteme de Web-design.

  1. Google Material Design System
  2. Atlassian Design System
  3. Apple Human Interface Guidelines
  4. Mailchimp Design System
  5. HelpScout Design System

O data ce este realizata prima pagina conform cerintelor clientului care isi da accordul pe designul respectiv se trece la realizare celorlalte pagini ale proiectului. Dupa teminarea acestui prim proces se trece la al doilea pas.

Implementare sitemului de Web design.

Un site custom este o soluție pe termen lung. Sigur, bugetul inițial este unul mai mare în comparație cu o temă predefinită, însă vei avea de partea ta numeroase avantaje.

Avand design-ul aprobat atat de echipa cat si de client, este momentul ca site-ul sa devina functional si pregatit pentru a fi afisat in browsere, pe orice dispozitiv, fie ca este vorba de desktop sau de telefon mobil. Pentru a realiza acest lucru, web developer-ul de proiect scrie sute de linii de cod, folosind tehnologii precum HTML, CSS, JavaScript, PHP sau MySQL.

Cum fiecare business este unic așa trebuie să fie și site-ul care îl reprezintă. Sunt afaceri pentru care o temă WordPress gratuită poate fi luată în considerare așa cum sunt servicii care pot fi promovate doar prin intermediul unui design 100% custom.

Lansarea site-ului

Incarcare pe host, actualizare domeniu web, promovare si mentenanta.

In acest moment site-ul web este finalizat, ramanand sa fie publicat pe internet pentru a putea fi accesat de catre utilizatori. Astfel, sunt necesare un host, pe care sa fie incarcate fisierele site-ului si un domeniu web bine ales, care sa faciliteze accesul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare