Cum sa expediezi colete pe ruta Romania Anglia simplu si in siguranta?

In momentul in care vrei sa expediezi un colet unei persoane dragi din Romania sau Anglia, iti doresti ca acesta sa ajunga in cel mai scurt timp si in cea mai buna forma.Nu vrei sa iti faci griji ca intr-o circumstanta “neprevazuta” coletul tau ajunge deteriorat sau este livrat cu intarziere. Iar pentru asta trebuie sa analizezi companiile care se ocupa de transportarea acestora catre destinatari.

Eastlines este lider in piata de transport colete pe ruta Anglia Romania si Romania Anglia, iar acest loc fruntas este bine meritat. Datorita profesionalismului de care au dat dovada prin serviciile de calitate pe care le presteaza pentru clienti, compania detine recordul de peste 400.000 de colete livrate si 80.000 de clienti fericiti.

Zilnic, numeroase curse Romania Anglia sunt parcurse in detaliu de personalul specializat in solutii de logistica si transport colete. Pentru ca apoi coletele sa fie transportate cu grija si atentie de curierii Eastlines, astfel incat sa livreze coletele sau plicurile in cea mai buna stare. Dar cum te ajuta Eastlines sa expediezi coletele in siguranta si rapid?

Servicii personalizate in functie de necesitatile tale

Eastlines pune la dispozitie pentru clientii sai mai multe tipuri de servicii, dintre care iti poti alege varianta potrivita. Acestia au in catalogul online serviciul standard, economic, drop off, cargo, xxl sau cargo paletizat.De exemplu, serviciul economic este potrivit pentru persoanele care nu doresc sa cheltuie o suma excesiv de mare pentru transportul unui colet, fiind o alegere accesibila pentru un anumit tip de colete.

Serviciul cargo se potriveste persoanelor care doresc sa expedieze colete cu un gabarit si o greutate volumetrica mai mare. Serviciul drop off se adreseaza persoanelor care doresc sa plateasca doar transportul propiu zis si doresc sa vina direct la sediu sa expedieze plicul sau coletul.  

Platforma online de urmarire a statusului expeditiei tale

Pentru a imbunatati experienta clientilor sai,Eastlines a pus la dispozia acestora o platforma online care sa ii notifice pe clienti cu informatii despre stadiul expeditiilor lor.Mai exact, odata plasata o comanda, clientul poate verifica online ce se intampla cu coletul sau.

Tot ceea ce trebuie sa faca este sa introduca numarul de AWB al coletului si datele solicitate, iar online vor vedea unde se afla coletul trimis de ei si cand este preconizat sa ajunga la destinatie. Asta este un instrument util pentru conturarea identitatii de brand, in sensul in care ofera clientilor posibilitatea sa urmareasca traseul coletului si sa-si sporeasca increderea in companie.

Poti sa plasezi comanda online

Comenzile pot fi foarte usor plasate aici.O noua optiune a fost introdusa pentru a facilita procesul de comanda si pentru a oferi clientilor o experienta prietenoasa.Este obositor sa stai sa soliciti o comanda la telefon, unde probabil ai un timp de asteptare mult mai indelungat.Pentru a eficientiza procesul, tot ce trebuie sa faci este sa completezi datele tale, datele referitoare la colet, serviciul dorit si adresa de livrare, iar plasarea de comenzi este mult mai usoara. Aceasta poate fi efectuata in orice zi, la orice ora.Imediat ce intra in sistem, va fi procesata si onorata in cel mai scurt timp.

Experienta pe curselor pe ruta Romania – Anglia

Un alt atu pe care Eastlines il are este experienta de care se bucura in ceea ce priveste cursele Romania Anglia. Fiind singura ruta pe care transporta colete, ofera un serviciu mult mai eficient.Cunoscand piata de mai bine de 10 ani de cand si-a inceput activitatea, Eastlines parcurge zilnic aceeasi ruta.Timp in care serviciile s-au imbunatatit, ajungad astazi la pozitia de lider in livrarea coletelor pe ruta Romania Aglia.

In concluzie, Eastlines iti ofera o varietate de servicii care sa iti satisfaca cerintele atat din punct de vedere financiar, cat si in ceea ce priveste numarul si greutatea coletelor pe care doresti sa le expediezi.Acestia mai pun la dispozitie clientilor o platforma de gestiune a comenzilor online moderna, dar si o optiune de urmarire a coletelor deja expediate. In plus, experienta in livrarea de colete Anglia-Romania si invers, atrage sute de clienti fericiti.

Alte articole Populare