Cum iti protejezi afacerea de amenintarile cibernetice?

Utilizarea Internetului este de ani de zile ceva ce face parte din rutina zilnica. Tot mai mult ne derulam activitati in mediul online, iar afacerile s-au mutat tot mai mult in acest mediu virtual. Orice antreprenor care foloseste mediul online pentru business trebuie sa fie la current de riscurile care sunt prezente in acest mediu online. Tocmai datorita acestor amenintari cibernetice, orice companie trebuie sa acorde o atentie sporita in protejarea informatiilor si a datelor pe care le primeste si le transmite prin intermediul Internetului.

Pentru a contracara aceste amenintari cibernetice precum programe tip Malware, spam-uri care cauta sa colecteze adrese de e-mail sau diversi hackeri care sunt interesati sa acceseze informatii confidentiale si a te proteja de efectele lor exista diverse variante de soft-uri antivirus, iar una dintre cele mai eficiente optiuni o reprezinta programele antivirus de la BitDefender.

Multa lume considera ca a folosi programe antivirus reprezinta o sursa de reducere a performantelor sistemului si astfel acesta va rula mai greu. Ei bine, in cazul acestor solutii BitDefender de protectie in mediul online trebuie spus ca orice sistem va functiona in parametrii optimi atata vreme cat este folosit un singur program antivirus.

Prin urmare, odata ce ai optat pentru solutii BitDefender pentru a asigura securitatea cibernetica a companiei tale trebuie sa renunti la oricare alt program antivirus pentru a avea certitudinea ca sistemul nu va irosi resursele pe mai multe programe antivirus concomitent instalate. Aceste solutii BitDefender sunt suficiente pentru a beneficia de o securitate la cele mai inalte standarde atat in privinta paginilor web ale companiei, cat si in privinta statiilor pe care ruleaza intreaga infrastructura IT a companiei tale.

In contextul in care amenintarile cibernetice in ziua de astazi sunt tot mai numeroase si tot mai diversificate, orice afacere care este prezenta in mediul online si care vrea sa fie un real succes trebuie sa castige increderea clientilor sai. Iar o infrastructura IT sigura si protejata impotriva oricarei amenintari cibernetice reprezinta cu certitudine o sursa de incredere atat pentru clienti, cat si pentru partenerii de afaceri.

Prin urmare, nu mai ezita si apeleaza la solutii BitDefender pentru a te bucura de cea mai eficienta protectie impotriva programelor de tip virus, spam sau Malware din mediul online. Alegand solutii BitDefender vei beneficia de securitate de avangarda pentru toate statiile de lucru, de cel mai ridicat nivel de securitate pentru toate datele cu care lucrezi, dar si de cele mai noi tehnologii in materie de protectie impotriva amenintarilor cibernetice.

Avand in vedere ca infrastructura IT a unei companii este complexa, a gasi cea mai potrivita varianta de securitate impotriva amenintarilor cibernetice nu este intotdeauna un lucru usor. Tocmai aici intervine echipa de specialisti care lucreaza la www.itexchange.eu.ITEXCHANGE CONSULTING SERV este o firma care ofera servicii de consultanta si produse IT, printre care si diverse solutii BitDefender.

Apeland la ITEXCHANGE CONSULTING SERV vei putea beneficia de cele mai eficiente solutii BitDefender pentru nivelul de securitate care este cel mai potrivit infrastructurii IT din cadrul companiei tale. Alege ITEXCHANGE CONSULTING SERV pentru a te bucura de increderea partenerilor tai si de un real succes in mediul online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare