Cele mai „destepte” rafturi, de la Store Expert!

„O imagine face cat o mie de cuvinte”, obisnuiau sa spuna pictorii renascentisti. Iar acum se spune – si pe buna dreptate – ca „reclama este sufletul comertului.

Cele doua zicale se completeaza reciproc atunci cand produsele unui magazin sunt expuse in mod adecvat, in spatii de depozitare puse la punct de www.storeexpert.ro astfel incat sa fie puse in valoare si sa starneasca interesul cumparatorului. Pentru ca marfa nu trebuie doar depozitata, ci si prezentata – iar o prezentare bine facuta poate fi mai eficienta decat clipurile publicitare difuzate pe postuzrile TV la ore de maxima audienta. Evident ca, pentru asta, e nevoie de discernamant: intr-un fel vor arata rafutrile intr-un magazin de tip Bricostore, in alt fel vor arata rafturile unui magazin de produse cosmetice, care vor fi si acestea diferite de rafturile unui magazin de vinuri sau de cele ale unei linrarii. Cat despre magazinele de jucarii, ce sa mai vorbim!

In toate aceste cazuri exista un numitor comun: rafturile trebuiesc alese in functie de specificul produselor oferite si de publicul-tinta!

Mai exista si alte considerente de care trebuie sa se tina seama. De exemplu, cel ergonomic: rafturile trebuiesc montate si demontate cu usurinta pentru a permite reconfigurarea unui spatiu comercial ori de cate ori este nevoie sau mutarea intr-o alta locatie. Atat in cazul micilor magazine de cartier, cat si in cazul supermarketurilor care ofera mii de produse de tipuri diferite, rafturile ideale sunt cele care ajuta la gasirea unor solutii optime de depozitare si asezare a produselor expuse, astfel incat clientii – care au tendinta sa cumpere produsele frumosexpuse, care au o vizibilitate mai buna – sa le vada cat mai bine cu putiinta.
Este clar ca, in aceste conditii, rafturile de lemn „de pe vremea bunicii” – sau, mai bine zis, din „preistoria” comertului cu amanuntul – nu-si mai au demult rostul. Rafturile metalice sunt singura optiune, mai ales ca rezista mai bine la uzura si la factorii de mediu. Cat despre eventualitatea unui incendiu… mai bine sa nu ne mai gandim! Dar hai mai bine sa nu ne gandim la rau ci la lucruri pozitive, cum ar fi faptul ca rafturile metalice cresc mult eficienta folosirii spatiului si sunt mai ieftine!
Atunci când va intrebati care este cel mai potrivit sistem de rafturi metalice pentru afacerea dumneavoastra, este de dorit să luati în considerare atat necesitatile de moment cat si viitorul. Si, mai ales, sa solicitati consilierea unor specialisti in sisteme de depozitare, cum sunt cei de la firma Store Expert Logistic. Aceasta companie cu peste opt ani de experienta, al carei sediu central se afla in Bucuresti, pe strada Sergent Apostol Constantin, nr.10, et.4, este companie specializata in proiectarea, vanzarea, montarea si service-ul diferitelor sisteme de rafturi metalice. Store Expert se bucura de aprecierea unor parteneri de afaceri „de calibru”, cum ar fi: Peugeot, Ford, Orange, Profi, Alcatel, E-Boda si alte mari companii cărorea le-au furnizat nu numai sisteme de depozitare, ci si utilaje specializate pentru manipularea marfurilor: transpalete manuale sau mecanice, motostivuitoare cu propulsie electrica sau diesel, generatoare de curent si multe altele. In plus, Store Expert ofera la toate produsele sale o garantie al carei termen este cuprins intre unul si patru ani. Iar in cazul in care rafturile se strica in timpul perioadei de garantie, reparatiile se fac gratuit, ca dealtfel si inlocuirea pieselor necesare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare