Cele mai bune PHP CMS 2016

Cel mai bune PHP CMS 2016: CMS sau altfel numit ca Content Management System este o aplicație care permite utilizatorilor să creeze, să publice și să gestioneze în mod eficient conținutul. Acest instrument puternic vă poate ajuta să vă configurati cu ușurință site-uri web, în câteva minute, care sunt atât de scalabile și personalizate. Există mai multe sisteme populare de management al conținutului PHP cum ar fi WordPress, Joomla și Drupal.

Dar care php CMS este cel mai bine sa il folosesti? Este dificil de a da un singur răspuns intr-un cuvânt, deoarece într-adevăr ce aveți nevoie pentru CMS? De exemplu WordPress este cel mai bine pentru blog-uri și utilizatorii non-tehnici. Drupal este pentru dezvoltatori și site-uri complexe. Joomla este pentru utilizatorii avansați.

Fiecare CMS are farmecul și ceea ce funcționează pentru unii nu pot lucra pentru celălalt. Pentru a vă ghida în alegerea unui cms iata aici am compilat lista cu cele mai bune CMS php software-uri care discută despre funcționalitățile lor, pro și contra.

1. WordPress

WordPress este cea mai populara platforma de blogging și pentru bloggeri nu există alegere mai bună decât WordPress. Este cel mai potrivit pentru utilizatorii non-tehnici și permite utilizatorilor să configureze și să gestioneze conținutului ușor. Oricine poate crea un blog WordPress în câteva minute a instala și schimba temele fără a perturba conținutul și structura site-ului. In plus gama sa largă de plugin-uri permite utilizatorilor să extindă și să personalizați funcționalitatea site-uri WordPress fără complicații.

2. Drupal

Drupal este un alt bun cms php care alimentează milioane de site-uri web și aplicații. Acesta este sistemul de management al conținutului pentru dezvoltatori și vine cu o curbă de învățare abruptă. Drupal este puternic, versatil și oferă mult mai multă libertate pentru dezvoltatori.

Odată cu lansarea Drupal 8, CMS acum se concentreaza pe practicile moderne de web-dezvoltare și oferă Symfony 2 componente, pachete de compozitor și motor șablon crenguță. Drupal este extrem de scalabil, modular, dezvoltator prietenos, popular in alegerea de dezvoltatori pentru a construi aplicatii bogat de caracteristici, mari consumatoare de date.

3. Joomla

Joomla este un sistem de management al conținutului premiat bazat pe PHP. La fel ca Drupal, este foarte popular în rândul dezvoltatorilor și are curba de învățare mare. Comunitatea este mare și oferă mii de extensii pentru a construi aplicații on-line robuste și puternice. În timp ce WordPress plugin-uri sunt centrate spre blogging, plugin-uri Joomla sunt versatile în natură și oferă funcționalități complexe. Este foarte recomandat pentru construirea de magazine online și rețele sociale mari și alte aplicații web.

4. MODX

MODX este unul dintre sistemul cel mai creativ si flexibil de management al continutului pentru platforma web. CMS open-source se bazează pe limbajul PHP si vine sub GPL de licență. MODX este foarte ușor de instalat și de folosit și să vă construi site-uri care oferă o experiență excepțională de utilizare. MODX vă oferă un control complet asupra aplicației și ușor de scalabile, pentru a se adapta cerintelor tot mai mari.

5. Concrete5

Concrete5 este un alt bun cms php. Revendicat să fie de generație următoare sistemul de gestionare a conținutului, Concrete5 este extrem de puternic si vine cu un panou de administrare ușor de utilizat. Gestionarea conținutului nu a fost niciodată atât de ușor. Are o comunitate de sprijin mare și aliniat cu gamă largă de plug-in-uri, add-on-uri și teme.  Interfața Concrete5 utilizatorul este foarte ușor de utilizat și vă permite să construiască și să gestioneze orice fel de site-uri de comert electronic și site-uri personale.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare