X inchide

Ce le mai populare WordPress Theme Options Plugins and Frameworks

O tema simpla se poate transforma in una premium dupa ce oferi utilizatorului si un panou de optiuni la ea.Eventul si custom post type care o face si mai buna.Ce le mai populare frameworks pentru setare si implementare intr-o tema wordpress o sa incerc sa vi le prezint in cateva fraze.

UP Themes Framework

Up Themes Framework este un frameworks simplu si puternic care este bazat pe standardul de setari Api wordpress.Destul de usor de utilizat.

Options Tree

Options tree este un plugin folosit de dezvoltatori de teme premium ofera o interfata prietenoasa utilizatorului.Pentru alte detalii intrati pe pagina directa a pluginului.

Options Framework Plugin

Este un plugin dezvoltat de Devin Price  acesta este site-ul lui.Eu pentru temele premium care le ofer folosesc varianta pentru teme.

NHP Options Framework

Unul dintre ce le mai bune frameworks de folosit pentru teme.Usor de inteles.

Slightly Modded Options Framework (SMOF)

Unul dintre ce le mai populare frameworks folosite de dezvoltatori de teme premium pe themeforest.

Mentionez ca nu le-am incercat pe toate dar m-am interesat cat de cat depre ele cand am incercat se le folosesc la implementat in temele wordpress.Urmeaza sa mai incerc si altele.Daca doriti vreodata sa folositi vreun framework trebuie o analiza buna ca sa intelegeti clar cum functioneaza.Toate au si o pagina de documentatie cum se folosesc si cum se implementeaza.

2 comentarii la “Ce le mai populare WordPress Theme Options Plugins and Frameworks

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *