Câteva generalități despre banda pp

banda pp

De fiecare dată când ambalăm ceva dorim ca acesta să fie în siguranță și să nu ne facem probleme că ceea ce trimitem este desfăcut înainte de a ajunge la destinație. De multe ori nu este suficient să ne folosim de metodele clasice de ambalare.

Pentru a ne asigura că am ambalat produsele în mod corespunzător și accesul la ele este limitat ne putem folosi de banda pp care se caracterizează ca fiind o bandă extrem de rezistentă având o forță de rupere între 400 și 2900 N fiind foarte asemănătoare cu o bandă metalică. O altă caracteristică foarte importantă a acestei bande pp este aceea că are o rezistență incredibilă la schimbările de temperatură.

Eficienta si utilizare banda polipropilena

Eficiența benzii pp se dovedește de fiecare dată când este utilizată asigurând transportarea mărfurilor în condiții optime. De asemenea banda pp este o modalitate economică de sigilare a mărfurilor.

Banda pp face parte din categoria produselor de ambalare și are un spectru larg de utilizare, domeniile de activitate în care este utilizată banda pp putem spune că le cuprinde pe toate. Banda pp este utilizată în mod special pentru asigurarea rigidității coletelor ce trebuie transportate folosind utilaje sau aparate semiautomate sau automate realizând o tensionare controlată a acestora.

De asemenea banda pp este utilizată și pentru legarea mărfurilor de pe paleți cu scopul de a ușura transportul mărfurilor printr-un magazin de exemplu. Probabil că ați obervat de multe ori o bandă subțire cu care sunt legate coletele dar în momentul în care ați vrut să le rupeți cu mâna ați realizat că sunt foarte rezistente și tăioase. Ei bine, acestea sunt benzile pp. Sau probabil ați văzut în magazine ceva extrem de subțire care aigură mărfurile să stea tensionate într-un mod controlat pentru a putea fi manipulate în siguranță cu ajutorul utilajelor cu care se manipulează marfa în magazine.

Posibilitati de personalizare a benzilor

Banda pp poate fi și personalizată în funcție de dorința clientului în limita a trei culori, dar aceasta este o noutate pe piața din țara noastră și nu prea este utilizată dar banda pp poate să vină sub diverse mărimi și culori. Iar pentru a oferi o rezistență mai mare acestor benzi pp se pot folosi și capse metalice sau din alte materiale pentru legat în scopul de a oferi mai multă securitate în timpul transportului mărfurilor.

Pentru a utiliza la maximum eficiența benzilor pp se pot folosi și accesorii complementare cum ar fi colțare, colțuri din plastic, aparat de legat banda cu acumulatori, capse metalice sau cărucioare pe care să se înfășoare banda pp cu www.Ectc.ro pentru a ușura manipularea benzilor. Aceste accesorii sunt utile tocmai în sensul de a ușura munca și de a o putea realiza într-un timp cât mai scurt pentru că de multe ori nu este timp de pierdut pentru a ambala mărfurile.

Culorile specifice ale benzii pp sunt alb, albastru sau negru dar la cerere se pot comanda benzi de acest tip și pe alte culori.

În concluzie aceste benzi pp au fost create pentru ușurarea transportului dar și a manipulării mărfurilor iar caracteristicile tehnice deosebite pe care această bandă pp le prezintă nu au realizat altceva decât revoluționarea produselor pentru ambalat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare