Cat dureaza sa editezi o tema wordpress blank?

Raspunsul la aceasta intrebare este putin complex pentru ca are mai multe variabile.Dupa ce am cumparat cartea am inceput usor usor sa inteleg mai multe.

1. Depinde de propia experienta care poate sa decida cat timp stai sa o construiesti.

2.Este important cum vrei sa arate produsul final si cat de simplu sau complicat vrei sa arate tema.

3.O alta variabila in afara de partea de design este partea de coduri si functii care vrei sa le aive tema,daca vrei sau nu aive si un panou de optiuni asta necesita timp de construire.

4.Un alt aspect este daca sa o construiesti de la zero sau sa mergi pe o tema blank care are structura dar fara design.De preferat daca nu stii foarte bine php este varianta 2.Cea pe care merg si eu.

5.Cerintele clientului este un aspect foarte important daca vrei sa castigi bani din facut teme wordpress ai de muncit la modificarea unei teme in functie de necesitatile clientului evident.

Intotdeauna in toate lucrurile inceputul este putin greoi dar daca i-ti place ce faci munca pe care o depui va da roade 100%.Se pare ca Lucian a decis sa foloseasca tema blank editata de mine la care am muncit ceva.

7 comentarii la “Cat dureaza sa editezi o tema wordpress blank?

  1. bucur, am observat de câteva luni bune că te ocupi de teme wordpress și aș vrea să te întreb, dacă tot îți place treaba asta, de ce să nu profiți după urma ei? îți dau un exemplu, un prieten a lucrat 6 luni de zile la tema asta și după cum vezi are peste 400 de cumpărători, prețul de 45 dolari / comandă este frumușel, deci? de ce nu te apuci și tu? și eu aș vrea să învăț cât mai multe din tainele astea, se câștigă mai mult decât bine. și încă ceva, tema tipului nu are nici măcar două luni de zile de când a fost pusă pe themeforest, pe 20 noiembrie parcă a urcat-o.

  2. In mod normal o tema de wp complexa , user fiendly si seo friendly se realizeaza la nivel pro in maxim 1 saptamana . Ca incepator e mai greu inceputul , trebuie sa te obisnuiesti cu tot felul de lucruri care la inceput ti se vor parea grele , dar odata cu trecerea timpului o sa fie ok

    Pe mine in acest moment nu ma pasioneaza we design-ul si codding-ul pentru ca eu ma plictisesc repede si ma enevez repede asa ca daca tu nu esti ca mine apuca-te serios de treaba si nu o sa regreti

  3. Am ceva cunostinte legate de design, insa nu m-as baga la o tema pentru WordPress. Stiu ca nu mi-ar placea sa fac ceva prost, iar un aspect frumos si functii adaugate ar dura mult sa le adaug si m-as plictisi. As renunta inainte sa ajung la jumatea proiectului.

  4. Prefer sa folosesc o tema dupa net si sa o modific dupa bunul plac. Eu ma plictisesc repede si ma enervez sa vad ca fac ceva si nu iese asa ca nu as avea rabdarea sa fac asa ceva dar se castiga si bani deci spor sa invatat.

  5. Mult timp. eu am o tema premium de la Elegant Themes, un prieten mi-a fost de mare ajutor si in aceasta privinta, insa daca ai pasiune pentru asta si destula rabdare poti face o afacere frumoasa si banoasa.

    PS: Am revenit, blogul este din nou Online!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare