Cat costa un site pe platforma WordPress

Un raspuns rapid ar fi: depinde. Sa spunem un site relativ normal cu 10-15 pagini create (un homepage, despre noi, produse, galerie, portofoliu, contact, ect…) plus continut dat de client ar costa 150-200 Euro.

Daca vrei sa colaborezi cu un freelancer pretul e putin mai mic decat la o firma. Posibil cu 30%-40% mai putin. Eu de obicei cer in jur de 100% per site. Daca vrea design personalizat pretul creste la 200 Euro. De exemplu mai am putin sa termin acest site si suma pe care am ceruto acum 10 luni de zile a fost sub 100 Euro. Atunci clientul a zis ca ma contacteaza si a facut asta abia acum. Pretul a ramas cel stabilit initial. Pentru ca un site sa fie complet, el are nevoie de optimizare pentru motoarele de cautare si promovare online.

Pentru a oferi clientilor calitate, ne-am specializat in optimizarea on-page si link building.

Avantajele de a lucra cu o firma de design web

  • Solutii complete pentru site-ul tau web – majoritatea clientilor care doresc un site web au nevoie de servicii adiacente pe care majoritatea firmelor de web design nu le ofera: inregistrare domeniu, gazduire site, optimizare SEO, promovare sau consultanta.
  • O echipa tanara si entuziasta care pune suflet in fiecare proiect si care isi mentine permanent actualizate informatiile cu privire la ultimele tendinte din domeniul designului web si al optimizarii site-urilor.
  • Preturi scazute – fiind o firma de web design nascuta la inceput de criza, am optimizat procesul de creatie si am pastrat costurile de intretinere scazute fara a face rabat de la calitate.
  • Suport online – ne puteti contacta pe mail, telefonic, pe messenger sau prin LiveChat. Se ofera clientilor manuale, asistenta si cursuri de initiere daca este necesar.

Munca de freelancer nu este pentru toata lumea.

Exista o posibilitate sa nu iti placa acest stil de viata. In schimb, merita incercat. Pot spune ca avantajele si dezavantajele nu inclina balanta spre a fi freelancer sau a nu fi freelancer.

Trei dintre lucrurile care îi fac pe freelanceri fericiți: venitul, echilibru între job și viața personală, flexibilitatea programului. Trei dintre lucrurile care îi fac pe freelanceri să se simtă îngrijorați: să rămână relevanți în domeniu, să-și îndeplinească deadline-urile, nesiguranța de lucru. Mult peste 60% dintre freelanceri lucrează de acasă. Patru din cinci freelanceri au mai mulți clienți și jumătate din venitul lor este obținut de la un singur client. Peste 60% dintre freelanceri sunt femei. Aproape 60% dintre freelanceri lucrează în domeniul IT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare