Avantaje ale folosirii tocatoarelor de carton

Avantaje ale folosirii tocatoarelor de carton

Firmele in special, dar si anumite persoane fizice, se pot confrunta cu cantitati mari de carton in urma coletelor primite si trimise. In aceasta situatie se regasesc persoanele fizice care produc diverse obiecte handmade si le trimit catre clienti prin tara sau chiar in afara tarii, firmele de diverse tipuri si desigur companiile care lucreaza in domeniul curieratului. Toate aceste persoane au nevoie de tocatoare carton de buna calitate, care sa le ajute sa elimine mai usor cartonul.

Se economisesc sume importante de bani pentru reciclare

Persoanele care platesc pentru reciclare in fiecare luna pot profita de tocatoarele de carton pentru a elimina aceste costuri. In momentul in care cutiile sunt tocate si este utilizat materialul pentru ambalare se vor cheltui sume mai mici la ridicare, in special daca se plateste pe greutate. Cartonul tocat este de obicei mai usor decat cartonul sub forma de cutii pentru ca este compactat si se elimina tot aerul din el.

Se pot economisi materiale de ambalare

Atunci cand este un volum foarte mare de carton care intra in firma si mai multe expedieri de facut, nu are sens sa se plateasca pentru materiale de ambalare. In schimb, se pot face investitii unice in tocatoare pentru carton, care ulterior pot fi folosite pentru a transforma cutiile nedorite in materiale pentru transport. In momentul in care sunt inconjurate de peleti moi, chiar si cele mai sensibile obiecte pot fi salvate.

Tocatoarele de carton pot genera venituri suplimentare

Cartonul rezultat in urma tocarii poate sa fie vandut atunci cand este in exces pentru centrele de colectare si pentru grajdurile ecvestre. De asemenea, este posibil ca tot cartonul tocat sa fie folosit si ca asternuturi pentru animalele mici asa cum sunt rozatoarele, care se vor bucura cu siguranta de noile asternuturi pentru ca fosnesc atunci cand merg prin ele si pentru ca sunt usor de rontait. Hamsterii iubesc sa se joace cu carton tocat.

Tocatoarele de carton sunt prietenoase cu mediul

Articolele folosite la ambalare includ de cele mai multe ori materiale plastice asa cum este spuma poliesterica si folia cu bule. Toate vor ajunge astfel intr-un depozit de deseuri, unde vor avea nevoie de ani in care sa se descompuna. Atunci cand se utilizeaza cartoanele detinute deja se reduce cu mult nevoia de materiale noi care afecteaza planeta din punct de vedere ecologic. De asemenea, atunci cand sunt tocate, cartoanele se descompun mai usor si dispar din mediu fara sa lase urme asupra lui.

Tocatoarele pot functiona si pentru alte materiale

Cele mai multe tocatoare de carton pot sa se ocupe si de alte tipuri de deseuri cum ar fi colile tiparite si ziarele. Chiar daca ziarul nu contine informatie confidentiala de protejat, hartia maruntita poate ajuta foarte mult atunci cand anumite articole trimise trebuie sa fie protejate. In sensul acesta este nevoie de un tocator de carton pentru a produce hartie fasii, care sa fie pusa in jurul obiectelor fragile, ce trebuie trimise. In felul acesta se obtine material de amortizare, care va impiedica socurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare