Au cazut sanii, dezastru pentru feminitate!

Au cazut sanii, dezastru pentru feminitate!
Ca nu erau de ajuns bufeurile si perioada aceea, stiti voi care, fetelor, mi-au mai cazut si sanii! Cum sa mai fac eu plaja, cand se clatina cand intr-o parte, cand in alta ca niste oameni beti? Doamne, ce urat atarna!
Ma innebunesc transformarile astea! Stiti ca ma dezbrac cu lumina stinsa sa ca el sa nu vada dezastrul? L-am pacalit o data, l-am pacalit de doua ori, dar nu-mi va tine la nesfarsit. Trebuie sa fac ceva! Va dori sa ii atinga. Precis ca se va speria vazand cat sunt de moi!
Iubesc sanii astia la nebunie fiindca din ei mi-am alaptat comorile si nu-mi pare rau ca s-au lasat si din acesta nobila cauza. Prin laptele matern le-am transmis dragostea, hrana si imunitatea.
Ii ascultam discursul de femeie aflata in criza varstei si binecuvantam existenta clinicii dr-Renert si faptul ca erau cei mai buni la implant mamar.
Toate femeile eroine care se ingrasa in perioada sarcinii si dau jos kilogramele in plus dupa, care alapteaza, care au probleme din cauza alaptarii merita implantul acela care le si ridica, le si mareste, le si reintinereste sanul.
Trei in unu in materie de sani se poate in Romania intr-un singur loc: Clinica Dr-Renert si esteticianul cu acelasi nume.
Ea, prietena mea care isi pierduse sanii plini de farmec ai tineretii si insasi feminitatea ei palea in fata acestei pierderi, merita o mastopexie cu implant mamar. Daca sanii naturali suportau consecintele imbatranirii, implanturile erau imune latrecerea timpului si da, ea putea sa aiba din nou sanii aceia plini, fermi si rotunzi din tinerete.

Priceperea si mainile maiastre ale esteticianului puteau sa-i daruiasca sanii perfecti cu care sa faca plaja fara sutien si sa nu-i mai fie rusina sa se dezbrace in fata altor ochi.
I-am vorbit despre asta si a inceput deja sa-si faca planuri, deci era hotarata. Visa deja la rochii cu spatele gol sau cu umerii goi fiindca puteau fi purtate fara sutien.
Visa sa-si continue alergarile dimineata prin parc, fara sa i se mai balangane sanii intr-o parte si in alta si sa-i vada pe cei din jur punand mana la gura sa nu-i rada in fata.
Inciziile se vor vindeca rapid, iar locul isi va reveni curand, sanii fiind considerati de privitori naturali 100%.
Astazi, femeia care credea ca sanii lasati anuleaza feminitatea este superfericita si arata ca la 20 de ani. Multumirea ca poseda o pereche admirabila de sani a intinerit-o. Rememoreaza etapele care au condus-o catre victorie si incredere in sine si consiliaza toate femeile ca:
-in loc sa se lamenteze si sa se ascunda de ochii sotului, mai bine sa se intereseze despre implanturi silicon si sa-si stranga bani pentru interventie
-sa isi faca o programare la cel mai intelegator estetician in loc sa-si planga de mila si sa stabileasca impreuna cu acesta ce tip de implant si ce metoda se potrivesc cel mai bine
-sa incurajeze toate femeile care trec prin aceasta etapa nefasta a vietii sa investeasca in aspectul lor.
-sa fie mandre de rezultat si sa recurga la infrumusetare de cate ori simt acesta nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare