Afla acum de ce sa optezi pentru jaluzele in termopan!

Te-ai saturat sa trebuiasca mereu sa ai grija de perdea sau de draperie cand deschizi geamul? Sa fii nevoit mereu sa tragi perdeaua cand este soare afara? Pe piata din Romania a aparut un nou serviciu care te scuteste de toate aceste griji –  jaluzele in termopan, oferite de DEKOFLEX GLASS DESIGN srl.

Avantaje:

Jaluzelele integrate arata spectaculos, insa sunt si mult mai rezistente fata de cele traditionale. In plus, acestea pot fi actionate cu buton, cu ajutorul unui cordon sau chiar electric (cu telecomanda), astfel incat sa te bucuri de umbra si intimitate.

Mai mult, jaluzelele incorporate in termopane sunt protejate de cele doua straturi de sticla, astfel incat acestea nu necesita demontaj pentru curatare. Mai mult, odata sigilata in interiorul geamului termopan, jaluzeaua ramane intacta o perioada mai lunga de timp, deoarece nu este afectata de factorii de mediu externi.

Un alt avantaj al jaluzelelor in termopane este dat si de stabilitatea acestora si capacitatea de a rezolva atat probleme legate de protectia solara, cat si cele de izolare fonica si termica, obtinute prin umplerea cu argon a geamului termopan.

Pentru ca nu exista imbinari metalice, jaluzelele in termpoan nu influenteaza in niciun fel proprietatile sticlei, mai ales ca actionarea acestora se face cu ajutorul unor magneti speciali, ce creaza un camp de mare putere.

Disponibilitate intr-o gama mare de dimensiuni si culori, jaluzelele in termopan se potrivesc atat spatiilor rezidentiale, cat si birourilor sau institutiilor, garantand functionalitate maxima timp indelungat. Beneficiile acestor jaluzele incorporate continua cu:

  • rapiditate
  • nu necesita alimentarea la electricitate
  • pot fi realizate in toata gama de culori RAL
  • nu necesita intretinere speciala
  • au durata lunga de viata, de peste 10 ani.

Indiferent de modelul pentru care optezi, este foarte important sa apelezi la firmele specializate, asa cum este si Dekoflex Glass Design. Cu o experienta vasta in producerea si montajul geamurilor termopan si a jaluzelelor integrate, aceasta companie iti ofera garantia celor mai bune servicii, la pret accesibil. In plus, acestia iti ofera si consultanta de specialitate, astfel incat sa alegi cel mai bun model de jaluzele in termopan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare